Hogyan működik

Bathmate© eredmény

1

A péniszed három kamrára van elosztva, két nagy felül, ez az erektil szövet (corpora cavernosa), és egy kisebb kamra alul, amelyből vizelsz és ejakulálsz (carpus spongiosum)


2

Szexuális izgatottság esetén az agy egy hormont szabadít fel, amely vért küld a péniszedbe, megtöltve vele az erektil szövetet. A corpora cavenosán belüli vérterületek maximálisan megtöltődnek, ezzel erekciót előidézve.


3

A Bathmate© használatakor a pénisz körüli víznek negatív nyomása van, amely egyenlően elosztott szívó erővel hat a pénisz valamennyi részére. Ez segít az oxigénnel gazdagon ellátott vérnek, hogy a péniszbe jusson és megnagyítsa azt.

A Bathmate© rendszeres és helyes használatával egyre több és több vér juttatható a pénisz lágy szivacsszövetébe. Ez stimulálja a péniszt további sejtek létrehozására, a növekedésre, és több vér befogadására egy normál erekció során. Ezen szövet vérbefogadási kapacitásának a növelésével a pénisz nagyobb lesz.


4

Előbb a vastagsága nő, ezt követi a hossz. Nyugalmi állapotban is sokkal nagyobb lesz. Általában 1-3 hónapon belül a hossz elkezd nőni, legkevesebb 1-2 cm-t vagy többet. Minél rendszeresebben használod a Bathmate©-et, annál vastagabb és hosszabb pénisz lesz az eredménye. Mi napi egyszer 15 perces gyakorlatot javaslunk.


5

A növekedés álló és nyugalmi (puha) állapotban is várható, és a nyugalmi állapotban kis péniszű férfiaknál észlelhető a leggyorsabb és legjelentősebb eredmény. Már a Bathmate© első használatakor is láthatod az eredményeket, amikor leveszed. A legtöbb férfi 2-5 cm-es hossz béli, és 30-40%-os vastagság béli növekedést tapasztalt.


6

A súlyzózáshoz hasonlóan, ha egyszer mész konditerembe, a tested nem lesz igazán más, csak egy kicsit felpumpált. Azonban ha heti 3-4 alkalommal mész le a konditerembe, már állandó, látható változásokat tapasztalhatsz.


7

Íme egy video illusztráció, hogyan és miért működik a Bathmate©.


8

A Bathmate© fizioterápiás elvet alkalmaz a péniszméret növelésére, ezért a gyógyszerekkel, nyújtó eszközökkel és műtétekkel ellentétben nagyon biztonságos.

A kiváló tervezésének köszönhetően a Bathmate© használata még kényelmes is. Soha nem kell átélned azt a kínt vagy kellemetlenséget, amit a hagyományos pumpa használata során kell.

Ügyfeleink Magyarországról és más országokból is folyamatosan visszajelzést adnak az elért eredményeikről. Közülük sokan jelentős növekedést tapasztaltak, leginkább a vastagságot illetően.

Kattints további video illusztrációkért és
Bathmate© segédanyagokért.

Hogyan lehet péniszt növelni – ez nem új keletű kérdés. A kérdés már sok-sok éve foglalkoztatja az embereket. A Bathmate laboratórium szakemberei külföldi tapasztalatokat összegyűjtve feltaláltak egy eszközt, melynek hatékonyságát több évnyi GYAKROLTAI EREDMÉNYEK bizonyítják!


© Copyright, 2015. Bath-mate.hu