Pénisznövelési összehasonlítás

A tabuval körül vett pénisznagyobbítás terén nekünk, férfiaknak megfelelő gondosság és kutatás szükséges, mielőtt eldöntenénk, milyen megközelítést részesítünk előnyben egy ilyen érzékeny eljárásnál. Végül is, a péniszünkről beszélünk.

Ebben a rövid összeállításban bemutatjuk a férfiak számára világszerte rendelkezésre álló valamennyi pénisznövelési opciót, és ismertetjük őket a legelterjedtebbtől a legegzotikusabbig.

 • · Pénisznövelő műtét
 • · Péniszgyógyszer
 • · Hagyományos péniszpumpák
 • · Hidropumpás pénisznagyobbítás
 • · Kozmetikai nagyobbítás
 • · Összefoglaló

Pénisznövelő műtét

Mivel a pénisz 30%-a a férfi testén belül van, a péniszhossz növelés legelterjedtebb sebészeti módja a pénisz rejtett hányada lehető legnagyobb részének kihelyezése a testen kívülre. Ezt a fundiform szalag és a két erektil testet a szeméremcsonthoz csatlakoztató felfüggesztő szalag leválasztásával érik el a sebészek. Ezt követően a péniszt egy nyújtóeszköz segítségével megnyújtják, a sebész pedig elosztja a szalagot a szeméremcsonthoz közel, amíg az összes köztes csatlakozás le nem vált. Ezzel a pénisz előre "ugrásával" azonnal 2-3 centiméteres növekedés várható.

A testi szervek meghosszabbítása a ligamentolízissel szemben az impotencia magas kockázata miatt sem rutin, sem biztonságos eljárásnak nem nevezhető, a betegnek pedig egy péniszprotézist kell behelyezni, hogy erekciót érhessen el.


Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
2 - 4,3 cm 30% Garantált impotencia Azonnal Magas

Gyógyszerek

Eltaláltad, megjelent! A lehetőségek pénisznövelő tablettáktól pénisztapaszokig terjednek, és legfőképp interneten keresztül kerülnek értékesítésre olyan irreális ígéretek közepette, melyeknek nincs valóságalapja a való világban. A Kaliforniai Flora Research és a Marylandi Egyetem munkatársai elemezték a gyógyszerekben található anyagokat, és a testre nagyon káros szennyező anyagokat találtak, mint például a penész, élesztőgomba, E. Coli baktérium, rovarirtó szer és ólom. Tényleg le akarod mindezt nyelni?


Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
Semmilyen 5% Káros anyagokat tartalmaz N/A Magas

Péniszpumpák

A péniszpumpa meghatározása a Wikipedia szerint olyan henger alakú szerkezet, amely a péniszre helyezhető, és kézi vagy motoros eljárással vákuum hozható benne létre. A Peyronie-kór péniszpumpák hatékonynak bizonyultak, mivel a csőben létrehozott magasabb belső vérnyomásnak köszönhetően vért vezetnek a péniszbe, ezzel növelve a pénisz szövetméretét.

A pumpálást nagyon óvatosan kell végezni ezekkel a hagyományos eszközökkel, mivel szinte egyikben sincs beépített biztonsági mechanizmus, és az elpattanó vérerek és hólyagok óriási kárt okozhatnak. Bizonyos esetekben megtörténhet a herék váratlan beszívása is a hengerbe, óriási fájdalmat és lehetséges sérülést okozva.

A Peyronie-kór helytelen használattal érhető el, vagy akkor, ha a szabványnak nem megfelelő péniszpumpát használ (lásd jobb oldali kép), ez pedig olyan deformáció, amilyet egyetlen férfi sem szeretne megélni.

A Bathmate® nem igazán minősíthető hagyományos péniszpumpának, mivel a funkcióját és a pénisznagyobbítási képességét tekintve is fontos különbségek tapasztalhatók, ezért a Bathmate-et a következő, Hidropumpás pénisznagyobbítás fejezetben mutatjuk be.

Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
1-2 cm 30% Helytelen használat esetén káros lehet 6 héttől néhány évig Alacsony

Hidropumpás pénisznagyobbítás

Jelenleg a Bathmate az egyetlen eszköz a piacon, ami a mérnöki munka és a hidraulika több szabadalmának köszönhetően megelőzi és továbbfejleszti a hagyományos péniszpumpát.

Először is, ha a Bathmate-et és a hagyományos péniszpumpát egymás mellé helyezi, azonnal észrevehető több eltérés.

 • · Nincs külső pumpálási mechanizmus.
 • · Nincsenek fúvókából kivezető csövek.
 • · Nincsenek nehezen használható részek, például szilikonpárnák az eszköz alapzatán.
 • · A Bathmate nagy, kényelmes párnával rendelkezik a medence részhez illeszkedve (hossza körülbelül egy centiméter a hagyományos péniszpumpák 1-2 milliméteres hosszához képest), amely hihetetlenül kényelmesség teszi a használatát.
 • · A henger alakú hagyományos péniszpumpa hatékonyabb polikarbonát törésálló műanyag csővel lett helyettesítve kupola alakú véggel, ahol a kiengedő szelep található.
 • · A pumpálás helyett az egységet inkább csak a test felé kell nyomni a nyomás létrehozásához.

A Gaiter (gumirész) az egység szabadalmaztatott hidraulikus része, mivel a gaiter lassan, folyamatosan engedi ki a nyomást, ezzel 100%-osan biztonságossá téve a használatot. Még ha el is aludnál a péniszedhez rögzített egységgel, engedélyeznéd a normál vérkeringést a péniszen belül, ezért semmilyen módon nem sértené az élő szövetet.

A Bathmate hidropumpás pénisznagyobbító mágikus összetevője a víz. Az egységet használhatja tusolás közben, kádban, vagy akár tévénézés közben is! Sok Bathmate ügyfél kérdezi tőlünk: "Hogy a francba tudtok TV-t nézni, miközben a Bathmate-et használjátok?", és a válasz nagyon egyszerű. Miután rájöttél, hogyan kell használni az eszközt, rájössz, mennyi víz szükséges a működéshez. Én személyesen egy csésze langyos vizet öntöttem az egységbe, miközben benyomva tartottam a kis gombot a Bathmate Revision III-on, majd a hímvesszőmre helyeztem, pumpáltam párat, és folytattam a munkát, tévénézést vagy bármit, amit előtte csináltam.

De most vissza a komolyabb részéhez. Mivel a Bathmate olyan fejlett és több lépéssel a konkurencia előtt jár a pénisznagyobbítás piacán, orvosok, a legnagyobb nemzetközi gyógyszervállalatok és kiskereskedők világszerte észrevették és megkörnyékezték a Bathmate gyártóját, hogy vegye le az újdonságok piacáról és vigye az orvosi világba és a kiskereskedelembe.

Leegyszerűsítve - a Bathmate a feltalálása óta az elsőszámú pénisznövelő választássá vált a férfiak körében világszerte, ám meglepődésünkre különböző ügyfél e-maileket és leveleket kaptunk, gratulálva ennek az eszköznek a kifejlesztéséhez, mely megváltoztatta ügyfeleink életét.


Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
3-8 cm 95% Alacsony 6 héttől egy évig Közepes

Kozmetikai nagyobbítás

Ez nem tekinthető valódi, fizikai pénisznagyobbításnak, ám a pénisz nagyobb részének megmutatásával az mégis nagyobbnak tűnik. Ezt a fanszőrzet rendszeres vágásával és a hímvessző borotválásával lehet elérni. Személyes véleményünk az, hogy ezt amúgy is rendszeresen meg kell tenni, attól függetlenül, hogy valaki szeretné-e megnagyobbítani a péniszét vagy sem, mivel ezzel növelhető a fanszőrzet körülötti higiénia, és a pénisz is jóval szebben mutat.


Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
Нет ни одного N/A Нет ни одного Немедленный Бесплатно

Összefoglaló

Ez a táblázat az általunk bemutatott egyes módok előnyeit mutatja, és gyors összegzést kínál, hogy tájékozódva tudj dönteni, melyik a hozzád illő legjobb döntés.

Mód Növekedés Elégedettség Komplikációk Időkeret Költség
Műtét
Gyógyszerek -
Péniszpumpák
Bathmate
Kozmetikai nagyobbítás -

Ez nem tekinthető valódi, fizikai pénisznagyobbításnak, ám a pénisz nagyobb részének megmutatásával az mégis nagyobbnak tűnik. Ezt a fanszőrzet rendszeres vágásával és a hímvessző borotválásával lehet elérni. Személyes véleményünk az, hogy ezt amúgy is rendszeresen meg kell tenni, attól függetlenül, hogy valaki szeretné-e megnagyobbítani a péniszét vagy sem, mivel ezzel növelhető a fanszőrzet körülötti higiénia, és a pénisz is jóval szebben mutat.

Hogyan lehet péniszt növelni – ez nem új keletű kérdés. A kérdés már sok-sok éve foglalkoztatja az embereket. A Bathmate laboratórium szakemberei külföldi tapasztalatokat összegyűjtve feltaláltak egy eszközt, melynek hatékonyságát több évnyi GYAKROLTAI EREDMÉNYEK bizonyítják!


© Copyright, 2015. Bath-mate.hu