Bathmate az álmaid péniszéért

A Bathmate egy pénisznövelő eszköz, amely egyszerűen és hatékonyan biztosítja az elvárt eredményt.

Hogyan működik a Bathmate?

A Bathmate a víz fantasztikus erejét használja

 • · Kádban, tusolóban, levegőben is működik
 • · Másodperceken belül, egy kézzel használható
 • · Könnyen használható és más pumpáknál 250%-kal hatékonyabb
 • · A tunica és a belső szövetek bővítésével növeli a pénisz hosszát
 • · A pénisz körfogatát a pénisz simaizmának bővítésével növeli minden egyes használatkor
 • · A pénisz vaszkuláris rendszerének erősítésével növeli a tartást és a keménységet
 • · Önálló termékként vagy péniszgyakorlatokkal együtt is használható
 • · Használható bemelegítő vagy lazító gyakorlatokhoz vagy saját hossz és körfogat gyakorlatnak
 • · A pumpálás helyett csak nyomd a Bathmate-et a tested felé, és a nyomás másodperceken belül létrejön
 • · Stabilan álló, kényelmes párnarésszel rendelkezik
 • · Nem fogja körbe a teljes péniszt, ezért lehetővé teszi a teljes növekedést a teljes pénisz mentén

Javítsd a péniszed állapotát a Bathmate-tel

A Bathmate egy forradalmian új tervezés, mely az egyedi formatervet használja avíz erejével kombinálva a hatékonyság 250 százalékos növelésére a hagyományos pumpákhoz képest.
A Bathmate forradalmian új tervezésének legfontosabb előnyei a hagyományos pumpákhoz képest többek között a következők:

1) Víz alapú pumpáló megközelítés
2) Könnyű és egyszerű használat
3) Jobb pumpálási teljesítmény biztosítása


Kapcsolat

Vannak kérdéseid?

Hívj ingyenesen az +372 519 16130 telefonszámon
vagy küldj e-mailt a info@bath-mate.hu

30 napig kipróbálhatod

A BathMate-re 100%-os 30 napos pénz visszafizetési garancia vonatkozik.

Miért a Bath-mate.hu?

INGYENES gyors 2 napos kézbesítési idő*
Diszkrét kézbesítés
30 napos pénz visszafizetési garancia
Nonstop ügyfélszolgálat

1. A víz ereje a nagyobbítás szolgálatában

A Bathmate a víz hihetetlen erejét használja:

 • · A vízzel sokkal erősebb vákuum hozható létre, mint a levegővel.
 • · A nagyobb vákuum nagyobb péniszméretet és péniszedzési képességet eredményez.
 • · A víz nem nyomódik össze úgy, mint a levegő, így a létrejött vákuum tartós, és lehetővé teszi a pénisz teljesebb növekedését.
 • · Nem kevésbé fontos, hogy a meleg víz segíti a vérkeringést és felmelegíti a pénisz szöveteit a jobb táguláshoz. A szövetmelegítés erejének kombinálása annak tágulásával jelentősebb nagyobbodáshoz és javító hatáshoz vezet.
 • · Ugyanakkor a víz körbepárnázza és síkosítja a péniszt, ahogy az növekszik, ezzel téve a terméket a legbiztonságosabban használható pumpává.

2. Az egyszerűség folytonos használathoz vezet

A legtöbb rendelkezésre álló pénisznövelési módszer legnagyobb problémája az, hogy túl bonyolult ahhoz, hogy gyakran használják. Vagy hosszú ideig tart, vagy olyan bonyolult mechanizmussal rendelkeznek, hogy szinte lehetetlen azok rendszeres használata.

A Bathmate ereje a tervezése egyszerűségében és a könnyű használatában rejlik:

 • · Akár zuhany alatt használod, akár kádban vagy a levegőben, a Bathmate másodpercek alatt és egy kézzel felhelyezhető és felpumpálható.
 • · A pumpát használhatod zuhany alatt is, és a Bathmate kézhasználat nélkül növeli a péniszedet, miközben tusolsz.
 • · Nincs külső pumpáló mechanizmus, nincsenek csövek és nehezen használható alkatrészek.
 • · A minimális mennyiségű mozgó alkatrésznek köszönhetően a Bathmate gyakorlatilag nem igényel karbantartást, csupán a használat utáni ajánlott mosás szükséges.
 • · A gyors kiengedő szelep speciálisan a vákuum gyors kiengedésére lett tervezve, aminek köszönhetően a Bathmate a gyakorlat után könnyen levehető a péniszről.
 • · A haladás követését egy mérce szolgálja, amelyen láthatod, mennyit nőtt.

Noha maga az eszköz egyszerű, biztos lehetsz benne, hogy a Bathmate vákuumcsöve megfelelő használat mellett egy életen át szolgálni fog. A cső polikarbonátból van, a tesztek alapján 400 kg kompressziós nyomás elbírására képes, és kiváló teherbírása ellenáll akár a három emelet magasból leejtett 20 kg-os súly hatásának is. A Bathmate valamennyi összetevője a Minőségellenőrzés legszigorúbb szabványainak megfelelő kék chippel van ellátva. Az optimális siker biztosítása érdekében a Bathmate eszközök véletlenszerű mintái 1 000 000 ciklusos tesztelésen esnek át a vákuumos tesztberendezésünkön.

Olyan egyszerű mint a tusolás!

A Bathmate olyan egyszerű, amilyen csak lehet. Olyan könnyű mint a fürdés vagy a tusolás.

Nézd meg, milyen könnyen használható a Bathmate

33. Jobb pumpálási technika a jobb növekedésért

A Bathmate hozzátapad a medencédhez és bekapja a teljes péniszt, segítve a péniszt a sziklakemény erekcióhoz a normál méretén túl.

A Bathmate jobb pumpatechnikát biztosít:

 • · A pumpa a medencénél kezdve veszi körbe a péniszt, ezzel edzve a teljes péniszt.
 • · A pumpálás és a Bathmate szeleprendszere lehetővé teszi a pénisz szakaszos felpumpálását, ezzel biztosítva a maximális lehetséges véráramlást a péniszbe és a péniszből.
 • · A pénisz egészségéért felelős orvosok és szakembereink is egyetértenek abban, hogy a pénisz "szakaszos" felpumpálása, ahogyan azt a Bathmate teszi, jelentősen hozzásegít a pumpálás és péniszgyakorlatok maximális eredményességéhez.
 • · A "szakaszos pumpálás" okozta oxigéndús véráramlás toxinokat távolít el a péniszből, ezzel lehetővé téve az erektil szövetek és a pénisz teljes növekedését.

A Bathmate és a péniszgyakorlatok mögötti tudomány

1. alapelv: Simaizom gyakorlat

A pénisz körülbelül 50 százalékban simaizomból áll. A péniszben lévő simaizom több egyedi tulajdonsággal tér el a vázizomzattól (például bicepsz), mégis ugyanannyira nélkülözhetetlen a pénisz alakját és méretét nézve, mint a bicepsz a kar alakját és méretét nézve.

Amikor a Bathmate-et a péniszeden használod, gyakorlatilag edzed azt. Ezért ez a gyakorlat a péniszben található simaizom cellák fejlődéséhez és nyomás alatti alkalmazkodásához vezet. Ez az alkalmazkodó képesség segített hozzád hasonlóan több ezer férfinak, hogy a péniszük nagyobb és keményebb legyen.

Amikor a Bathmate-et használod, vizet pumpálsz ki az eszközből. Minden egyes pumpálással nagyobb és nagyobb víznyomás keletkezik, és a pénisz simaizom szövete nagyobbodhat.

A Bathmate-be beépített biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a víznyomásban mindig egyensúly van. amennyiben fájdalom esetén abbahagyod a pumpálást, a péniszed nem kényszeríthető nem biztonságos nyomászónákba, melyek más eszközöknél sérülést okozhatnak. A Bathmate alapzata úgy lett megtervezve, hogy minimális kompressziós nyomást engedélyezzen a maximális növekedés eléréséhez, ezzel lehetővé téve a maximális növekedést minimális kellemetlenségek mellett.

2. alapelv: A tunica és corpora kamrák bővítése

A tunica a pénisz három corpora kamráját körbevevő vastag szövetréteg. A tunica ezzel a három kamrával kombinálva felelős a pénisz alakjáért. A pénisz corpora kamrái maximálisan megtelnek vérrel, és ez okozza az erekciót.

A pénisz simaizmaival kombinálva a tunica és corpora kamrák maximális mérete határozza meg a pénisz méretét. A jó hír az, hogy a Bathmate használatakor a tunicát, ezzel pedig a corpora kamrákat is bővíted a normál méretükön felül.

A Bathmate rendszeres használatával a tunica és corpora kamrák fejlődnek, nagyobbá és erősebbé válnak. Minél rendszeresebben használod a Bathmate-et, annál nagyobbá válnak a belső szövetek. Ez ugyanolyan, mint az izomgyakorlatok a konditeremben, de itt a legértékesebb szervedet edzed.

3. alapelv: Szalagok bővítése

Nem láthatjuk a teljes péniszt. A fele a testeden belül van, és ezt a felet lehet előhozni a szalagok meghosszabbításával, ekkor pedig a pénisz a szalagokkal együtt növekszik. A belső pénisz kiszabadítását a pénisz enyhe lefele hajlása okozza.

A Bathmate tusolóban történő viselésekor a vízzel megtöltött pumpa súlya gyengéden lefelé tolja a péniszt. Ez a gyenge lehajlítás a "szalagok" kitágulását okozza, ami hosszabbá teszi a péniszt.

A víz a Bathmate pumparendszer kompressziójával kerül eltávolításra, ami a Bathmate-en belüli egyenletes vákuumot okozza. Ez az egyensúly növekedést idéz elő.

Hatékonyabb mint a levegő

Akkor hát mi a különbség a levegő és a víz között a pumpálás tekintetében? A levegő szivacsos és összenyomható, ami azt jelenti, hogy ha levegővel készít vákuumot egy cső belsejében, a benne maradt levegő egyszerűen szétoszlik a cső belsejében. Ennek következtében a pénisz egyenetlenül tud nőni, ami a pénisz elhajlását vagy kidudorodását eredményezheti.

Ezzel ellentétben a víz nem sűríthető, ezért, amikor a vizet a pénisz köré vezeti, a víz nem tud terjedni és elfoglalni a szabad helyet, ami azt jelenti, hogy a pénisznek kell megnövekednie, hogy elfoglalja az eltávolított víz helyét. Mivel a víz nem sűríthető, egy szilárd párnát képez a pénisz körül, így a víz lehetővé teszi az egyenletes növekedést elhajlás vagy kidudorodás nélkül.

A Bathmate növekedés eredményeket kínál

Több ezer felhasználó jelezte felénk a Bathmate-tel elért sikerei, például:

 • · Akár 5 cm-es hossznövekedés
 • · Akár 2,5 cm-es vastagság (körfogat) növekedés
 • · Több mint 100%-os volumetrikus péniszméret növelés
 • · Azonnali látható eredmény már egy használat után
 • · Folyamatos kőkemény erekció
 • · Erőnlét növekedése az ágyban
 • · Kirobbanó önbizalom
 • · Behajlított péniszek kiegyenesítése
 • · Péniszmakk nagyobbodás

Hogyan lehet péniszt növelni – ez nem új keletű kérdés. A kérdés már sok-sok éve foglalkoztatja az embereket. A Bathmate laboratórium szakemberei külföldi tapasztalatokat összegyűjtve feltaláltak egy eszközt, melynek hatékonyságát több évnyi GYAKROLTAI EREDMÉNYEK bizonyítják!


© Copyright, 2015. Bath-mate.hu